Telenor d.o.o.

O firmi

Telenor Srbija deo je PPF grupe i na tržištu mobilne telefonije prisutan je od 2006. godine. Za to vreme, razvio se kao inovativna i uspešna kompanija sa vrhunskim, premium brendom koji se ističe na tržištu. Kao lider u zadovoljstvu korisnika, ima bogatu ponudu digitalnih usluga, telefona i dodataka na preko 140 prodajnih mesta u celoj zemlji. Prema priznanju Umlaut, Telenor je najbolja mreža u Srbiji koja pokriva celokupno stanovništvo 4G signalom, dok 4G signal pokriva više od 450 gradova. Kompanija je razvila prvu 5G baznu stanicu u Srbiji u Naučno-tehnološkom parku u Beogradu i stvorila okruženje koje sve zainteresovane, domaće i strane kompanije, startapi i studenti Tehničkih fakulteta koriste za razvoj i testiranje proizvoda na tehnologiji budućnosti.

Kao generalni sponzor Atletskog saveza Srbije, Telenor Srbija pruža podršku razvoju sporta u zemlji, posebno među decom.
Ambicija kompanije je da se konstantno usavršava i održi na poziciji lidera na tržištu, koji inspiriše druge na odgovorno poslovanje.


Završeni oglasi