O firmi

ATLANTIC GRUPA U SRBIJI

Atlantic Grupa u Srbiji U sklopu Atlantic Grupe u Srbiji uspešno posluju proizvodne kompanije Soko ŠtarkGrand kafa i Foodland, čiji se proizvodni pogoni nalaze u Beogradu, Ljuboviji i Igrošu, podno Kopaonika. Distribuciju vlastitih i principalskih brendova obavljamo kroz 4 distribuciona centra – Šimanovci, Niš, Novi Sad i Čačak kojima upravlja naša distributivna kompanija Atlantic Brands.


ATLANTIC GRUPA INTERNACIONALNO

Svoje putovanje započeli smo 1991. sa samo 7 zaposlenih. Željni da istražimo nove prilike i otkrijemo nova tržišta, rasli smo iz godine u godinu, postavši jedan od najveći i najdinamičnijih poslovnih sistema u regionu koji se bavi proizvodnjom i distribucijom robe široke potrošnje. Imamo predstavništva u 8 zemalja: Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Makedonoji, BiH, Crnoj Gori, Rusiji i Austriji,  preko kojih upravljamo sa 16 proizvodnih pogona. Putem naše distribucione mreže sa 17 distribucionih centara imamo pristup na preko 60.000 prodajnih mesta u regionu, a naši proizvodi dostupni su na više od 40 tržišta širom sveta.

Strastven, znatiželjan, ambiciozan i brižan Atlantic danas sa preko 5000 zaposlenih nudi postojećim i novim kolegama piliku da začine svoju karijeru radeći sa brendovima koje voli ceo region.

U ŠTO VERUJEMO, KAKO RADIMO

ATLANTIC GRUPA, STVARAMO UKUSE KOJE VOLITE

Atlantic Grupa je kompanija koja stvara: stvara novu vrednost za svoje akcionare i za ekonomiju, karijerne prilike za zaposlene i poslovne prilike za svoje partnere. Uz kontinuiranu brigu prema svim zainteresovanim stranama  i zajednici, uvek otvoreni prema novim idejama, orijentisani na rast strastveni prema poslu – u Atlantic Grupi stvaramo brendove koje ljudi vole. Naša je vizija da inspirišemo ljude da dodaju ukus svakodnevnim trenucima.

  • BRIGA: stvaramo bolju životnu sredinu

Mi smo organizacija kojoj je stalo – staramo se jedni o drugima, brinemo o dobrobiti svojih kolega, negujemo poslovne odnose i stalo nam je do toga kakav svet ćemo ostaviti generacijama koje dolaze posle nas.

  • OTVORENOST: stvaramo bolje otvorenog uma

Šta god da radimo, nikada ne prestajemo da budemo znatiželjni, uvek neustrašivi ( i na greškama se uči!) i žedni svežih ideja i novih iskustava. Prihvatamo različitost i različita mišljenja, znajući da će nas ona dovesti do boljih rešenja svakodnevnih zadataka i izazova.

  • RAST: stvaramo novu vrednost

Zbog toga što uvek težimo napretku, nikada ne gubimo apetit za stalnim i stabilnim rastom. Izlazeći iz svoje zone komfora, uvek gladni novih izazova, stremimo rastu naših brendova, tržišta i profita i razvoju potencijala naših zaposlenih.

  • STRAST: stvaramo sa entuzijazmom

Ne radi se samo o onome što radimo, već o načinu na koji to radimo. Kao poseban začin, strast koju ulažemo u naš rad nas izdvaja i pomaže u postizanju boljih rezultata. Posvećenost je tajni sastojak koji naše proizvode čini boljim, a budućnost svetlijom.Aktivni oglasi

Završeni oglasi