O firmi

AQUASTATIN je specijalizovana kompanija koja se profesionalno bavi razvojem, proizvodnjom i primenom hemijskih sredstava sa ciljem potpune zaštite od požara i štetne prašine.

AQUASTATIN u svom pogonu proizvodi gotove proizvode koji se aktivno primenjuju u Srbiji i regionu. Tim stručnjaka neprestano radi na daljem istraživanju i razvoju, pronalazeći mogućnosti nove primene u različitm sektorima poslovanja. Kao rezultat istraživanja nasao je i nov proizvod za prevenciju stvaranja leda i zadržavanja snega u zimskom periodu. 

Klijenti AQUASTATIN kompanije su iz oblasti energetike, rudrastva, građevinarstva, kao i institucije koje se aktivno bave zaštitom ljudi i materijalnih dobara od požara ili zagađenja. Javna preduzeća, lokalne samouprave, državne službe (policija, vatrogasci, vojska), indrustrijski pogoni svih vrsta su takođe potencijalni klijenti i korisnici proizvoda porodice AQUASTATIN.

Misija kompanije AQUASTATIN je da sačuva ljudske živote, zdravlje i materijalna dobra od požara i zagađenja.

Vizija AQUASTATINA je sredina u kojoj su incidenti izazvani vatrom i zagađenjima u potpunosti iskorenjeni zahvaljujući proizvodima NOVEST I CONDUST. 

Strategija AQUASTATINA je da kroz inovacije i zadovoljavanje dubinskih  potreba industrijskih klijenata postigne lidersku poziciju u segmentu protivpožarne zaštite i zaštite od zagađenja.


Aktivni oglasi

Završeni oglasi