ATAMAN PICERIJA

O firmi

Пицерија “АТАМАН”, на углу улица Јурија Гагарина и Омладинских бригада (скретање за Kинезе) у блоку 70, отворена је 2003. године.

Kао и многе друге ствари у Србији, настала је:

  1. ИЗ ИНАТА - да се, првенствено себи, а онда и другима, докаже да се дуго ношена жеља може остварити, искуство применити, а знање употребити.

2. ИЗ ЉУБАВИ - без љубави ништа није добро. Без љубави све је потпуно безукусно.

3. ИЗ ЖЕЉЕ - из вечите жеље да се буде јединствен и препознатљив.

ПРОБРАНИ ПРОФЕСИОНАЛЦИ код нас потврђују разлог свог постојања. Сви знају шта и како раде, јер је то оно што воле.

Постоје ситуације у животу када је компромис могућ и пожељан. За нас у “АТАМАНУ”, компромис са Глађу не постоји. Ми Глад разумемо.

Пружити укус без компромиса, з а д о б р и т и Глад нашим јединственим производом.  То је суштина “АТАМАНА”.

За све ове године, код нас се ништа није изменило у постојаном квалитету намирница које бирамо, с посебном посвећеношћу и искључиво по принципу  ЗЧУ3П: ЗДРАВО, ЧИСТО, УKУСНО, ПРАВИЛНО, ПОСТОЈАНО, ПРЕПОЗНАТЉИВО. Ништа се није изменило ни у нашем начину припреме, склапању укуса. Само смо проширивали нашу ионако богату понуду новим производима,  сезонским примамљивим експлозијама укуса нових генерација, али поштујемо традиционално препознатљив квалитет. То ћемо чинити и убудуће.

Годинама радимо и Вас хранимо. Наши купци постају школарци, средњошколци, студенти,  активни чланови свих слојева друштва, започињу нове животе.  НАЈВЕЋЕ НАМ ЈЕ ПРИЗНАЊЕ када из својих животних вртлога сврате до нас да поједу “онај мој сендвич”, “ону нашу пицу”, онај ваш гулаш”, “класику моју”,  “моју палачинкицу”...

Сваки празан тањир после Вас, свака следећа испорука после прве, потврђује разлог нашег постојања. Многи су били пре нас. Многи су отворили после нас.  Многи ће отворити... АЛИ МИ СМО И ДАЉЕ СА ВАМА! Постали смо и остаћемо бренд на углу. Ви знате где се добро, другачије, правилно задовољава Ваша Глад. Ту смо. Или долазимо код Вас.

Ваш Атаман

Aktivni oglasi

Završeni oglasi