Advokatska kancelarija Vladisavljević

O firmi

Advokatska kancelarija Vladisavljević sa sedištem u Beogradu je jedna od vodećih inovativnih multidisciplinarnih advokatskih kancelarija u Srbiji. Rešenja koja kancelarija redovono obezbeđuje su skrojena po meri klijenta. Svojim radom konstantno težimo da ostvarimo i unapredimo prava svojih klijenata i njihovih biznisa. Više o radu advokata i naše advokatske kancelarije možete saznati na našem sajtu: https://advokatiubeogradu.rs

Advokatska kancelarija Vladisavljević pruža raznovrsne usluge u oblasti porodičnog, građanskog, privrednog prava i u oblasti nekretnina. Poseban akcenat stavljamo i na oblasti zaštite intelektualne svojine, autorskog prava i registracije žiga, medijsko pravo, korporativno pravo, osnivanje privrednih društava, restrukturiranje i stečaj društva, povećanje i smanjenje osnovnog kapitala doo i akcionarskih društava.

Vršimo i poresko savetovanje naših klijenata, optimizaciju poreza i izbegavanje dvostrukog oporezivanja. Za naše klijente obavljamo porcedure povraćaja PDV-a kod kupovine prvog stana i druge pravne advokatske usluge i advokatsko savetovanje.

Naši klijnti obuhvataju širok spektar malih, srednjih i velikih privrednih društva, pravnih lica, kao i veliki broj fizičkih lica.

Fizičkim licima najčešće pomažemo u rešavanju pravnih problema u oblastima naslednog prava i ostavinske rasprave, u oblasti porodičnog prava i razvoda braka.

Možete nas zapratiti i na društvenim mrežama pod: "Advokatska kancelarija Vladisavljevic law office".

Aktivni oglasi

Završeni oglasi